Een sterk zelfbeeld in een selfie tijdperk

Fotograaf & Charisma Expert

Wijnand Geuze is coachend portretfotograaf. Als NLP-coach en charisma expert gaat het hem niet om ‘het perfecte plaatje’, maar om de persoon achter de foto. Hij wil de wereld een stukje mooier maken door uiterlijk minder belangrijk te maken. Echte schoonheid zit namelijk in je karakter. Dát wil Wijnand vastleggen op de foto. Voor veel mensen is het echter confronterend om zichzelf te laten zien. Met gerichte coaching leert Wijnand mensen om obstakels – zoals onzekerheid of spanning – te overwinnen en charisma op te roepen. Zijn doel? Ervoor zorgen dat zijn klanten het beste uit zichzelf halen. Het liefst hun hele leven, maar in ieder geval tijdens de fotoshoot.

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Of zegt een woord meer dan duizend beelden? Heeft vakmanschap nog toekomst in een gerobotiseerde wereld? En wat is het verschil tussen een kunstenaar en een ambachtsman? In deze podcast ga ik in gesprek met de Da Vinci van de fotografie Wijnand Geuze. Want Wijnand heeft net zoveel kennis over de mens als over de lens. Ontdek waarom authenticiteit niet bestaat, waarom een selfie niet over je-zelf maar over de ander gaat en last but not least… Waarom Wijnand succesvol werd door één keuze terwijl kiezen ook vaak verliezen is.

Verder leer je in deze podcast:
• Wat het wezenlijke verschil is tussen een ondernemer en een vakman
• Of we fotogenieker zijn geworden door smartphones
• Of er één perfecte uitstraling bestaat
• Of de toekomst tekstueler of visueler wordt
• Waarom woorden eigenlijk beelden zijn
• Waarom arrogantie ook onzekerheid is
• Hoe één keuze Wijnand super succesvol maakte
• Bonus: Waarom Wijnand meer focust op de mens dan met de lens

In contact met Wijnand
Branding fotografie: www.linkfotografie.nl/branding-fotografie
Profielfoto: www.linkfotografie.nl/profielfoto
LinkedIn: www.linkedin.com/in/wijnandgeuze
Instagram: www.instagram.com/wijnand_geuze

Hoi, mogen wij 5 sterren?
Vind je Helden en Hordes tof? Wij van Helden en Hordes in ieder geval wel. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen bereiken. En jij kan daar bij helpen door ons 5 sterren te geven op iTunes. Heel fijn als je dat als blijk van waardering zou willen doen: https://goo.gl/6Y1PWV

Meepraten?
Wil je feedback geven of inspiratie delen? Tweet met ons via @heldenenhordes of #heldenenhordes. En laten we vrienden worden op:

• Twitter: @heldenenhordes
• Instagram: https://www.instagram.com/heldenenhordes
• Facebook: https://www.facebook.com/heldenenhordes
• YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVHfAcohTr05Ilt4G7BULUA

Liefde gaat door de maag
Wij van Helden en Hordes geloven dat echte verbinding ontstaat wanneer je samen een hapje eet. Daarom eten we – vooraf aan iedere aflevering – een hapje met onze gast. Dat hapje krijgen wij van Chickpea Falafel uit Haarlem. En als je het ons vraagt oprecht de beste Falafel in town. Niet alleen omdat het vers is. Ook niet enkel vanwege de veganistische ingrediënten, maar vooral omdat je voelt dat het een restaurant is met een verhaal. Wat voor verhaal? Dat kun je binnenkort van founder Mischa zelf horen in de Helden en Hordes podcast, nadat we een hapje gegeten hebben natuurlijk. 😉

++++++

 Pssst! Kan jij zinnen maken waar je klant geen woorden voor heeft?

Met mijn nieuwe gratis ebook krijg je meer zin in je business, en meer business door je zin! Leer rake slogans en titels te maken in 5 praktische hoofdstukken. Dus… bekijk dit boekje van de binnenkant, om te ontdekken hoe je jouw boekje te buiten kunt gaan. Of toch geen zin? Nee? Dan maak je maar een zin! Download hier gratis mijn boek:

Download ebook: www.eddyboom.nl/ebook

Zin in meer hordes?

Beluister dan ook de gesprekken die we met deze helden voerden.

Mis geen aflevering

Meld je aan, en wij zorgen dat jij het middelpunt blijft in een web van Makers, Creators & Worldshakers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.