Beter zien is beter zijn

Lijfgids en Vitaliseerder

Tom Tichelaar is schrijver, spreker en teacher op het gebied van zelfhelend vermogen. Een prachtig vermogen waarover we allemaal beschikken maar waar we doorgaans te weinig vanaf weten. Het is zijn missie om zijn persoonlijke ervaringen “van ziek naar beter”, hoe hij zichzelf op basis van eeuwenoude wijsheden genas te delen. Zijn credo: “Als je kijkt zoals je altijd keek zie je wat je altijd zag”! Er is op het gebied van genezing zoveel meer mogelijk dan ons is bijgebracht. Vele eeuwenoude beproefde wijsheden zijn bijna verloren gegaan, en dat terwijl we die wijsheden juist nu zo goed kunnen gebruiken. De ziekte cijfers van de BV Nederland liegen er namelijk niet om. Veel mensen hebben Tom inmiddels geconsulteerd, en zijn nu na jaren eindelijk klachten vrij. Deze podcast bevat een hoop waardevolle inzichten die wellicht ook jou leven positief kunnen beïnvloeden. Kortom, zo kan het ook!

Toen Tom 30 jaar oud was kreeg hij de diagnose chronisch vermoeidheidssyndroom. Volgens de doktoren zou hij de rest van zijn leven doorbrengen in bed. Een paar weken later stond hij ineens naast zijn bed, en 6 maanden later was hij weer volledig up and running. In gesprek met Tom Tichelaar ontdekken we hoe we onszelf kunnen helen, en hoe wij preventief kunnen werken aan een veel betere gezondheid. Ook ontdekken we dat mindset 50% van je succes vormt, en wat je moet doen om jouw leven met twee jaar te verlengen. Daarnaast ontdekken we hoe technologie bijdraagt aan onze gezondheid, maar hoe het ons tegelijkertijd onbewuster maakt, waardoor we misschien juist vatbaarder worden voor gezondheidsklachten. En last but not least… waarom ook onhandige mensen kunnen genezen met hun handen!

Verder leer je in deze podcast:
• Waarom een sleutel de sleutel tot rust is
• Hoe meditatie je helpt te genezen
• Waarom genezing van binnen naar buiten ontstaat
• Wat aboriginals ons kunnen leren over genezing
• Wat de zin is van ziek zijn
• Wat de collectieve overtuiging betekent voor onze gezondheid
• Waarom de ontwikkelaar van het medicijn van ADHD zegt dat ADHD niet bestaat
• Wat de impact is van 15 minuten stress op je lichaam
• Bonus: Waarom er geen alternatief voor alternatieve geneeswijze moet zijn, omdat regulier niet zo regulier blijkt te zijn

In contact met Tom
• Website: www.tomtichelaar.nl
• Instagram: www.instagram.com/tomtichelaar
• Facebook: www.facebook.com/tomtichelaar.nl
• Contact: tom@tomtichelaar.nl

Bzzzt! Boek van Tom winnen?
Ken jij iemand die het boek ‘Zo kan het ook’ goed kan gebruiken? Of ben jij zelf die persoon? Deel dan in de comments op Instagram, Facebook of YouTube jouw motivatie, en grote kans dat jij een boek krijgt!

Hoi, mogen wij 5 sterren?
Vind je Helden en Hordes tof? Wij van Helden en Hordes in ieder geval wel. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen bereiken. En jij kan daar bij helpen door ons 5 sterren te geven op iTunes. Heel fijn als je dat als blijk van waardering zou willen doen: https://goo.gl/6Y1PWV

Meepraten?
Wil je feedback geven of inspiratie delen? Tweet met ons via @heldenenhordes of #heldenenhordes. En laten we vrienden worden op:

• Twitter: @heldenenhordes
• Instagram: https://www.instagram.com/heldenenhordes
• Facebook: https://www.facebook.com/heldenenhordes
• YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVHfAcohTr05Ilt4G7BULUA

++++++

Pssst! Zit jij met waar je voor staat?

Er wordt gezegd dat er momenteel meer coaches bestaan dan coachees, meer fotografen dan modellen, en meer schrijvers dan lezers. Nooit eerder waren er zoveel ondernemers als afgelopen jaar. Reuze gezellig zou je misschien denken, maar het zet ons ook op scherp. De keuze voor onze klanten in reuze. Voor jou 10 anderen, in een landschap waar velen op papier precies hetzelfde doen als jij. Daarom dien je als ondernemer precies te weten wat jouw vierkante centimeter is.

Als propositie politie help ik jou jouw vierkante centimeter te ontdekken. We maken jouw verhaal kraakhelder. Want een verhaal dat achter je staat, gaat voor je werken. Als je wil dat ik jou ondersteun bij het bevrijden van jouw propositie, dan mag je contact met mij opnemen. Op naar meer overtuigingskracht, daadkracht en helderheid!

Cheers,
Eddy – 06 47605619

Zin in meer hordes?

Beluister dan ook de gesprekken die we met deze helden voerden.

Mis geen aflevering

Meld je aan, en wij zorgen dat jij het middelpunt blijft in een web van Makers, Creators & Worldshakers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.