De pijn rondom passie

Follow your Passion

Frank Boon is trainer, spreker, en dé expert op het gebied van passie. Als één van de weinigen in Nederland is hij in staat om iemands passie haarscherp en concreet te krijgen. In één dag. Hij studeerde af in Change Management en heeft sindsdien met name top management teams zowel nationaal als internationaal begeleidt bij grote gedragstransformaties. Totdat hij erachter kwam dat veel potentie niet tot uiting kwam omdat mensen niet weten wat hun exacte passie is. Toen hij zag dat er in de wereld veel onzin over dit onderwerp wordt verkocht, besloot hij om zijn eigen passie op dit onderwerp te combineren met zijn talent om zeer krachtige en effectieve trainingen te ontwerpen. Sindsdien heeft hij al honderden mensen geholpen met zijn unieke shows en trainingen over passie en staat hij garant voor verhelderende inzichten, verbinding en geweldige energie!

‘Als je doet wat je leuk vind, dan hoef je nooit meer te werken!’ Misschien ken je deze quote wel, maar is het waar? Er wordt wel gezegd dat schrijver niet van schrijven houden, maar ze houden er wel van als ze dingen al op hebben geschreven. Met andere woorden; ook als je je passie volgt hoeft wat je doet echt niet altijd makkelijk of leuk te zijn. En dan hebben we nog geld. Kun je altijd poen met je passie verdienen? En is dit verstandig? In een genuanceerde dialoog met Frank Boon gaan we onderzoeken wat passie echt is, hoe je het kunt vinden en of je er inderdaad je werk van moet maken. Veel luisterplezier!

Verder leer je in deze podcast:
• Welke rol je jeugd speelt in wat je nu kan en bent
• Dat je niet je stress maar je stretch moet opzoeken
• Waarom jij misschien niet zoveel met jouw passie te maken hebt
• Of je poen met je passie moet gaan verdienen
• Of je van je wond je werk moet maken
• Bonus: Waarom geld geen passie kan zijn, maar je passie wel in je portemonnee zit.

In contact met Frank
• Website: www.followyourpassion.nl
• LinkedIn: www.linkedin.com/in/frank-boon
• Facebook: www.facebook.com/followyourpassion.info
• Contact: www.followyourpassion.nl/contact-pag

Meepraten?
Wil je feedback geven of inspiratie delen? Tweet met ons via @heldenenhordes of #heldenenhordes. En laten we vrienden worden op:

• Twitter: @heldenenhordes
• Instagram: https://www.instagram.com/dr.woe/
• Facebook: https://www.facebook.com/heldenenhordes

++++++

Pssst! Wil jij jouw verhaal kraakhelder kunnen vertellen?

Wat is Apple zonder Think Different? Wat is Tony’s Chocolonely zonder slaafvrije chocola en wie ben jij zonder jouw verhaal? Door dat verhaal heeft Apple geen klanten maar fans, en kan Tony’s Chocolonely twee keer zoveel vragen voor een reep chocola.

Wij zijn ervan overtuigd dat een helder verhaal je meer rust, omzet en zingeving geeft. En veel van onze gasten weten dat. Met onze hulp hebben zij dan ook hun verhaal kraakhelder gemaakt. In onze online opleiding kun jij zelf jouw verhaal bevrijden. In 5 hoofdstukken, diverse video’s en toffe opdrachten kom jij tot jouw kernverhaal.

Als trouwe luisteraar van deze podcast heb ik besloten iets voor je terug te doen. Jij kan net zoals onze gasten jouw verhaal bevrijden met een fikse korting. Bovenop de actie die nu loopt wil ik je nog eens 10% extra korting geven. Ga naar www.bevrijdjeverhaal.nu/heldenenhordes om gebruik te maken van deze tijdelijke actie.

Extra uitleg over de opleiding? Check www.bevrijdjeverhaal.nu

Meer info of gewoon ff bellen? Stuur Eddy alvast een appje: 0647605619.

Zin in meer hordes?

Beluister dan ook de gesprekken die we met deze helden voerden.

Mis geen aflevering

Meld je aan, en wij zorgen dat jij het middelpunt blijft in een web van Makers, Creators & Worldshakers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.