Vind rust in je drukke leven

Mindfulness & Zelfcompassie

Anurag is opleider, coach, spreker en schrijfster van twee boeken. Ze heeft reeds meer dan 200 mensen opgeleid tot Mindfulness en Compassiecoach en begeleid daarnaast relatiesessies en familieopstellingen mindfulnesstrainingen. Anurag heeft de afgelopen 20 jaar ruim 8000 mensen geholpen door haar trainingen en coaching. Anurag is moeder van drie kinderen en sinds 2013 weduwe. Anurag weet ingewikkelde of spirituele materie op een hele praktische manier te vertalen naar vele mensen en alledaagse zaken. Haar kennis en levenswijsheid, haar humor, openheid en compassievolle en mindful benadering van mensen maakt haar een deskundige en warme opleider en spreker.

Als we de statistieken er op na houden, dan lijkt de wereld veiliger te zijn dan ooit. Steeds minder mensen sterven door geweld, armoede of hongersnood. Tóch zien we overal dreiging om ons heen, want zo lijkt ons brein te zijn geprogrammeerd. Dat resulteert erin dat we het in het westen niet alleen druk hebben, maar dat we ons ook heel vaak druk maken. Druk over onze relatie, druk over ons werk, druk over onze gezondheid en druk over onze sociale status. In deze podcast ontdekken we hoe we rust kunnen vinden in een wereld vol prikkels en uitdagingen, en wat de werkelijke betekenis van mindfulness is. Ook deelt Anurag openhartig wat het verlies van haar man met haar heeft gedaan, en hoe ze ook in die omstandigheid haar rust wist te behouden.

Verder leer je in deze podcast:
• Hoe je meer momenten van vreugde kan creëren
• Hoe het overlijden van haar man haar slimmer liet ondernemen
• Waarom meditatie niet is bedoelt om je rustiger te laten voelen
• Wat het verschil tussen mindfulness en mudfulness is
• Hoe verhalen vaak als excuus worden ingezet
• Bonus: Waarom je met ‘eenvoud’ vaak ook maar ‘1 fout’ maakt

In contact met Anurag
• Website: www.anurag.nl
• Facebook: www.facebook.nl/miraconsult
• Instagram: www.instagram/anurag.nl
• LinkedIn: www.linkedin.com/in/anuragtenklooster

Meepraten?
Wil je feedback geven of inspiratie delen? Tweet met ons via @heldenenhordes of #heldenenhordes. En laten we vrienden worden op:

• Twitter: @heldenenhordes
• Instagram: https://www.instagram.com/heldenenhordes
• Facebook: https://www.facebook.com/heldenenhordes

++++++

Pssst! Wil jij jouw verhaal kraakhelder kunnen vertellen?

Wat is Apple zonder Think Different? Wat is Tony’s Chocolonely zonder slaafvrije chocola en wie ben jij zonder jouw verhaal? Door dat verhaal heeft Apple geen klanten maar fans, en kan Tony’s Chocolonely twee keer zoveel vragen voor een reep chocola.

Wij zijn ervan overtuigd dat een helder verhaal je meer helderheid, daadkracht en omzet geeft. En veel van onze gasten weten dat. Met onze hulp hebben zij dan ook hun verhaal kraakhelder gemaakt. In onze online opleiding kun jij zelf jouw verhaal bevrijden. In 5 hoofdstukken, diverse video’s en toffe opdrachten kom jij tot jouw kernverhaal.

Als trouwe luisteraar van deze podcast heb ik besloten iets voor je terug te doen. Jij kan net zoals onze gasten jouw verhaal bevrijden met een fikse korting. Bovenop de actie die nu loopt wil ik je nog eens 10% extra korting geven. Ga naar www.bevrijdjeverhaal.nu/heldenenhordes om gebruik te maken van deze tijdelijke actie.

Extra uitleg over de opleiding? Check www.bevrijdjeverhaal.nu

Meer info of gewoon ff bellen? Stuur Eddy alvast een appje: 0647605619.

Zin in meer hordes?

Beluister dan ook de gesprekken die we met deze helden voerden.

Mis geen aflevering

Meld je aan, en wij zorgen dat jij het middelpunt blijft in een web van Makers, Creators & Worldshakers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.