Lichter leven begint in de duisternis

Auteur & Avonturier

Wiggert Meerman is spreker op het gebied van persoonlijk leiderschap, host van de podcast Eindbazen en avonturier. Sinds kort is hij ook schrijver van zijn boek Op zoek naar antwoorden. Hij verbleef veertig dagen bij een inheemse stam, om een eeuwenoud ritueel te ondergaan dat de inheemsen gebruiken om hun ziel te reinigen. In de jungle ontving hij zijn missie om zijn inzichten en lessen te delen met de wereld. Het resultaat daarvan is zijn boek. Wiggert helpt ondernemers, leiders en high performers hun eigen stam te bouwen in rijkdom, gezondheid en liefde.

Wat kunnen we juist leren van een stam die op ons achterloopt volgens Westerse maatstaven? In deze podcast vertelt Wiggert Meerman indianenverhalen die wel waar zijn. Reis met ons mee naar een inheemse stam in Brazilië, en ontdek een andere definitie van succes, wat het tegendeel van depressie is, en waarom luisteren meer antwoorden geeft dan de beste adviezen. Ook leer je of je missie je aan komt waaien, wat dodelijker is dan slangengif en last but not least… Waarom we nog liever een stroomschok krijgen dan dat we een tijdje alleen met onszelf moeten doorbrengen.

Verder leer je in deze podcast:
• Wat een remedie is om meer om te kunnen gaan met eenzaamheid
• Een een retraite in rust kan uitmonden in chaos
• Waarom indianenstammen niet technologisch innoveren
• Waarom migraine en kanker bij deze indianenstam niet voorkomen
• Of het ‘ayahuasca perspectief’ meer waar is dan ons dagelijkse kijk op de wereld
• Of de monogame relatie nog toekomst heeft
• Hoe je weer opnieuw leert voelen
• Wanneer je ayahuasca juist misbruikt of gebruikt
• Waarom het ondernemerslandschap vaak belastingblauw gekleurd is
• Bonus: Of planten kunnen spreken

In contact met Wiggert
Website: www.wiggertmeerman.com
Boek van Wiggert: www.bol.com/nl/p/op-zoek-naar-antwoorden
Contact: mail@wiggertmeerman.com
Instagram: www.instagram.com/wiggertmeerman
Facebook: www.facebook.com/wiggertmeerman
LinkedIn: www.linkedin.com/in/wiggertmeerman/

Hoi, mogen wij 5 sterren?
Vind je Helden en Hordes tof? Wij van Helden en Hordes in ieder geval wel. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen bereiken. En jij kan daar bij helpen door ons 5 sterren te geven op iTunes. Heel fijn als je dat als blijk van waardering zou willen doen: https://goo.gl/6Y1PWV

Meepraten?
Wil je feedback geven of inspiratie delen? Tweet met ons via @heldenenhordes of #heldenenhordes. En laten we vrienden worden op:

• Twitter: @heldenenhordes
• Instagram: https://www.instagram.com/heldenenhordes
• Facebook: https://www.facebook.com/heldenenhordes
• YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVHfAcohTr05Ilt4G7BULUA

Liefde gaat door de maag
Wij van Helden en Hordes geloven dat echte verbinding ontstaat wanneer je samen een hapje eet. Daarom eten we – vooraf aan iedere aflevering – een hapje met onze gast. Dat hapje krijgen wij van Chickpea Falafel uit Haarlem. En als je het ons vraagt oprecht de beste Falafel in town. Niet alleen omdat het vers is. Ook niet enkel vanwege de veganistische ingrediënten, maar vooral omdat je voelt dat het een restaurant is met een verhaal. Wat voor verhaal? Dat kun je binnenkort van founder Mischa zelf horen in de Helden en Hordes podcast, nadat we een hapje gegeten hebben natuurlijk. 😉

++++++

 Pssst! Kan jij zinnen maken waar je klant geen woorden voor heeft?

Met mijn nieuwe gratis ebook krijg je meer zin in je business, en meer business door je zin! Leer rake slogans en titels te maken in 5 praktische hoofdstukken. Dus… bekijk dit boekje van de binnenkant, om te ontdekken hoe je jouw boekje te buiten kunt gaan. Of toch geen zin? Nee? Dan maak je maar een zin! Download hier gratis mijn boek:

Download ebook: www.eddyboom.nl/ebook

Zin in meer hordes?

Beluister dan ook de gesprekken die we met deze helden voerden.

Mis geen aflevering

Meld je aan, en wij zorgen dat jij het middelpunt blijft in een web van Makers, Creators & Worldshakers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.