Volg je gevoel, voel de gevolgen

Essentialist & Senior Policy Advisor

Paul Boom heeft gewerkt voor het ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport en is vanuit zijn woonplaats Genève het aanspreekpunt geweest voor Nederland bij de wereld gezondheidsorganisatie. Hij heeft een grote passie voor modelauto’s, in het bijzonder voor Corgi Toys, en rijdt in zijn vrije tijd met veel plezier rond in zijn unieke Mini Cooper Cabrio. Op dit moment staat hij aan de vooravond van een vervroegd pensioen, en stapt hij met de volle commitment in een nieuw en nog onbekend avontuur in Nederland.

Waarom zoeken we met meditatie de stilte op, als blijkt dat mindfulness ook tot uiting kan komen op een druk marktplein? Waarom leren we doelen te moeten stellen, als blijkt dat je op de mooiste plekken komt als je enkel je gevoel volgt? En wat zijn de overeenkomsten tussen een oud boek en nieuwe media? In gesprek met Paul Boom leggen we schijn naast wezen, leggen we maakbaarheid naast stuurbaarheid en last but not least… Wat als blijkt dat de tijd naarmate we ouder worden ook steeds langzamer kan gaan?

Verder leer je in deze podcast:
• Waarom alles wat je zoekt er nu al is
• Waarom je geen workshops nodig hebt om te ontdekken wat je wilt
• Wat leven op aanvraag betekent
• Hoe techniek vaak letterlijk tussen twee mensen in staat
• Welke communicatielaag ontbreekt bij digitale media
• Wat het nadeel van lezen kan zijn
• Dat je kunt kiezen om van iets te houden
• Wat het nadeel kan zijn van metaforen gebruiken
• Waar een Mini Cooper voor staat
• Wat het verschil is tussen eenzaamheid en alleen zijn
• Bonus: Waarom een reis geen must is voor ontwikkeling, maar op reis gaan wel. #huh

In contact met Paul
• LinkedIn: www.linkedin.com/in/paul-boom-4113a7b2
• Contact: paul.boom@hotmail.com

Hoi, mogen wij 5 sterren?
Vind je Helden en Hordes tof? Wij van Helden en Hordes in ieder geval wel. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen bereiken. En jij kan daar bij helpen door ons 5 sterren te geven op iTunes. Heel fijn als je dat als blijk van waardering zou willen doen: https://goo.gl/6Y1PWV

Meepraten?
Wil je feedback geven of inspiratie delen? Tweet met ons via @heldenenhordes of #heldenenhordes. En laten we vrienden worden op:

• Twitter: @heldenenhordes
• Instagram: https://www.instagram.com/heldenenhordes
• Facebook: https://www.facebook.com/heldenenhordes
• YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVHfAcohTr05Ilt4G7BULUA

Liefde gaat door de maag
Wij van Helden en Hordes geloven dat echte verbinding ontstaat wanneer je samen een hapje eet. Daarom eten we – vooraf aan iedere aflevering – een hapje met onze gast. Dat hapje krijgen wij van Chickpea Falafel uit Haarlem. En als je het ons vraagt oprecht de beste Falafel in town. Niet alleen omdat het vers is. Ook niet enkel vanwege de veganistische ingrediënten, maar vooral omdat je voelt dat het een restaurant is met een verhaal. Wat voor verhaal? Dat kun je binnenkort van founder Mischa zelf horen in de Helden en Hordes podcast, nadat we een hapje gegeten hebben natuurlijk. 😉

Ticket Edwin Selij Live met 5 euro korting?
Met de code Selij1401 kunnen Helden en Hordes-fans 5 euro korting krijgen door deze code bij het lidnummer in te voeren bij de ticketaanschaf op de website: www.heldenenhordes.nl/live

++++++

Pssst! Zit jij met waar je voor staat?

Er wordt gezegd dat er momenteel meer coaches bestaan dan coachees, meer fotografen dan modellen, en meer schrijvers dan lezers. Nooit eerder waren er zoveel ondernemers als afgelopen jaar. Reuze gezellig zou je misschien denken, maar het zet ons ook op scherp. De keuze voor onze klanten in reuze. Voor jou 10 anderen, in een landschap waar velen op papier precies hetzelfde doen als jij. Daarom dien je als ondernemer precies te weten wat jouw vierkante centimeter is.

Als propositie politie help ik jou jouw vierkante centimeter te ontdekken. We maken jouw verhaal kraakhelder. Want een verhaal dat achter je staat, gaat voor je werken. Als je wil dat ik jou ondersteun bij het bevrijden van jouw propositie, dan mag je contact met mij opnemen. Op naar meer overtuigingskracht, daadkracht en helderheid!

Cheers,
Eddy – 06 47605619
Of kijk even op mijn website: www.eddyboom.nl

Zin in meer hordes?

Beluister dan ook de gesprekken die we met deze helden voerden.

Mis geen aflevering

Meld je aan, en wij zorgen dat jij het middelpunt blijft in een web van Makers, Creators & Worldshakers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.