Als je alleen bent, valt alles samen

Ondernemer & Investeerder

Eelco de Boer is geboren in Drachten. In het jaar 2000 werd zijn wereld vergroot door een ontwikkeling die zijn leven heeft veranderd: het internet. Hij was een geboren ondernemer, maar wist niet precies hoe hij dat talent kon verzilveren. Totdat hij op een zondagmiddag in 2000 voor 500 gulden aan elpees verkocht. Deze zondagmiddag heeft zijn leven veranderd en zijn wereld vergroot. Sindsdien heeft hij 6 bedrijven opgericht, miljoenen euro’s omzet gedraaid en duizenden ondernemers geholpen met hun missie om een krachtigere en succesvollere ondernemer te worden. Eelco’s passies zijn ondernemen en muziek, maar hij hecht ook een onnoemelijke waarde aan familie, vrienden en hangen met bijzondere mensen. Hij reist elk jaar meerdere maanden naar het buitenland en tegelijkertijd weet hij de omzetten van al zijn bedrijven structureel te verhogen. In dat buitenland heeft hij effectieve en vaak out of the box formules voor jou als ondernemer ontwikkeld.

Waarom denken zoveel mensen dat je een prijs moet betalen voor rijkdom? En waarom zijn mensen met het grootste bereik juist vaak alleen? In deze close & personal episode ga ik in gesprek met Eelco de Boer over impact maken en alleen zijn, over groei en klimaat en over jouw gave, en waarom die vaak ook je opgave is. Verder leer je waarom je praktische problemen niet spiritueel moet proberen op te lossen, en waarom een lichter leven vaak begint met iemand die je het licht laat zien. Schuif aan voor een gelaagde aflevering waarmee je word aangezet om veel meer te gaan doen wie je werkelijk bent.

Verder leer je in deze podcast:
• Waarom iemand die de weg kwijt is je prima de weg kan wijzen
• Of Eelco last heeft van vliegschaamte
• Wat we kunnen leren van mensen die vaak bekritiseerd worden
• Hoe Eelco de Boer omgaat met eenzaamheid
• Waarom je omgeving sterker is dan je wilskracht
• Of Eelco een artiest of een ondernemer is
• Waarom jij niet alleen bent in alleen zijn
• Bonus: Waarom pappa Eelco eigenlijk mamma Eco is

In contact met Eelco
• Website: www.eelcodeboer.nl
• Instagram: www.instagram.com/eelcodeboer
• Facebook: www.facebook.com/eelcodeboer
• LinkedIn: www.linkedin.com/in/eelcodeboer1

Hoi, mogen wij 5 sterren?
Vind je Helden en Hordes tof? Wij van Helden en Hordes in ieder geval wel. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen bereiken. En jij kan daar bij helpen door ons 5 sterren te geven op iTunes. Heel fijn als je dat als blijk van waardering zou willen doen: https://goo.gl/6Y1PWV

Meepraten?
Wil je feedback geven of inspiratie delen? Tweet met ons via @heldenenhordes of #heldenenhordes. En laten we vrienden worden op:

• Twitter: @heldenenhordes
• Instagram: https://www.instagram.com/heldenenhordes
• Facebook: https://www.facebook.com/heldenenhordes
• YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVHfAcohTr05Ilt4G7BULUA

Liefde gaat door de maag
Wij van Helden en Hordes geloven dat echte verbinding ontstaat wanneer je samen een hapje eet. Daarom eten we – vooraf aan iedere aflevering – een hapje met onze gast. Dat hapje krijgen wij van Chickpea Falafel uit Haarlem. En als je het ons vraagt oprecht de beste Falafel in town. Niet alleen omdat het vers is. Ook niet enkel vanwege de veganistische ingrediënten, maar vooral omdat je voelt dat het een restaurant is met een verhaal. Wat voor verhaal? Dat kun je binnenkort van founder Mischa zelf horen in de Helden en Hordes podcast, nadat we een hapje gegeten hebben natuurlijk 😉

++++++

Pssst! Zit jij met waar je voor staat?

Er wordt gezegd dat er momenteel meer coaches bestaan dan coachees, meer fotografen dan modellen, en meer schrijvers dan lezers. Nooit eerder waren er zoveel ondernemers als afgelopen jaar. Reuze gezellig zou je misschien denken, maar het zet ons ook op scherp. De keuze voor onze klanten in reuze. Voor jou 10 anderen, in een landschap waar velen op papier precies hetzelfde doen als jij. Daarom dien je als ondernemer precies te weten wat jouw vierkante centimeter is.

Als propositie politie help ik jou jouw vierkante centimeter te ontdekken. We maken jouw verhaal kraakhelder. Want een verhaal dat achter je staat, gaat voor je werken. Als je wil dat ik jou ondersteun bij het bevrijden van jouw propositie, dan mag je contact met mij opnemen. Op naar meer overtuigingskracht, daadkracht en helderheid!

Cheers,
Eddy – 06 47605619
Of kijk even op mijn website: www.eddyboom.nl

Zin in meer hordes?

Beluister dan ook de gesprekken die we met deze helden voerden.

Mis geen aflevering

Meld je aan, en wij zorgen dat jij het middelpunt blijft in een web van Makers, Creators & Worldshakers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.